A megtisztított, kimagozott - vagy leszűrt vagy kiolvasztott - meggyet elosztjukegy 12 darabos muffintepsi kiolajozott, kilisztezett mélyedéseiben.
A polentához a tojásokat felhabosítjuk a cukorral, közben hozzáadjuk a vaníliarúd kikapart magjait, majd vékony sugárban csorgatva dolgozzuk bele az olajat, és hozzáöntjük a tejet, végül kézi habverővel óvatosan beleforgatjuk a sütőporral és a kukoricadarával elvegyített lisztet.
Az így kapott tésztát merőkanál segítségével elosztjuk a meggyrétegen, és a 180 fokra előmelegített sütőben, 35-40 perc alatt készre sütjük. Ezután kivesszük, óvatosan kiborítjuk a sütiket a tepsiből, és sütőrácsra téve hagyjuk őket kihűlni. Egy kevés porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.