A póréhagymát vékonyan felszeleteljük. A brokkolit rózsáira szedjük. A sárgarépát megpucoljuk, majd vékonyan felszeleteljük. A gombát egy szűrűbe öntjük, és alaposan lecsepegtetjük.
Az olajat felhevítjük, hozzáadjuk a vékonyan felszeletelt pórét, majd addig pároljuk, míg alaposan összeesik, és egy kis színt kap. Közben sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az ételízesítővel, majd amikor elkészült, levesszük a tűzről, és kihűtjük.
A brokkolit és a sárgarépát enyhén sós vízben roppanósra főzzük, majd szűrjük, lecsepegtetjük, és kihűtjük. A kihűlt póréhoz hozzáadjuk a tejfölt, majd botmixerrel pépesítjük. (közben kóstoljuk, és ha szükséges ízesítsünk utána.)
A pizzatésztát a papírral együtt kitekerjük, megkenjük a póréhagymás péppel, majd ráhelyezzük az előfőzött brokkolit, sárgarépát, és a gombát. Előmelegített sütőbe tesszük, majd kb. 20 percig sütjük. Ekkor kivesszük a sütőből, megszórjuk a reszelt füstölt sajttal, majd visszatesszük pár percre a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.