A csirkét megmossuk, megsózzuk és megborsozzuk, a szárnyait tarkóra tesszük, a lábait összekulcsoljuk. Zsírpapírra fektetjük, és előmelegített sütőben 180 fokon pirosra sütjük.
Közben elkészítjük a pestót: minden összetevőt konyhai aprítógépben összezúzunk, majd kis tálkába tesszük, hűtőben pihentetjük.
A salátához az ananászt és az almát meghámozzuk, felkockázzuk. Az angolzellert 1 centis szeletekre vágjuk, szódabikarbónás vízben leforrázzuk 3 perc alatt, majd jeges vízben lehűtjük. Így marad ropogós.
A zellert, az ananászt és az almát összekeverjük a majonézzel és a sherryvel, majd lehűtjük.
A csirkét szárnyasvágó ollóval szétvágjuk, a pesztóval és a salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.