A megtisztított és felkarikázott újhagymát megfonnyasztjuk 3 evőkanál felforrósított olajon, a kenyeret pedig beáztatjuk egy kevés vízbe. Ezután összedolgozzuk a darált húst a tojással, az újhagymával és a kinyomkodott kenyérrel. Sózzuk és borsozzuk, majd a húsmasszából lapos pogácsákat formázunk.
A pestóhoz pürésítjük a bazsalikom lecsipkedett leveleit a meghámozott és felaprított fokhagymával, a fenyomaggal, a parmezánnal és az olívaolajjal.
A maradék 3 evőkanál felforrósított olajon aranyszínure sütjük a húspogácsákat, közben peidg megpirítjuk a félbevágott zsemléket. Végül összeállítjuk a burgereket a pestóval megkent zsemlékből és fasírtokból a szokásos módon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.