A pestós tészta elkészítéséhez feltesszük egy lábasban a sós vizet forrni. Ha felforrt, a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük, majd leszűrjük.
A pestóhoz egy mozsárba tesszük a fokhagymákat, azt előbb összepépesítjük, majd hozzáadjuk a bazsalikomot, 2 ek olívaolajat, a fenyőmagot, a reszelt pecorinót és 1 csipet sót, majd az egészet jól összedolgozzuk.
A lazacot 1 ek olívaolajon megsütjük oldalanként 1-1 perc alatt, a bőrös felével kezdve. A pestót a tesztára tesszük, és a lazaccal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.