Elkészítés: A padlizsánok szárát vágjuk le, majd hosszában vágjuk 8-8 hosszú szeletre. Főzzük sós vízben kb. 2 percig, majd szűrjűk le, szárítsuk meg. A mozzarellát és a paradicsomokat vágjuk 8-8 szeletre.
2 padlizsánszeletet tegyük egymásra keresztben, majd helyezzük rá 1 szelet paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, erre tegyünk 1 szelet mozzarellát, 1 bazsalikomlevelet, majd újra 1 paradicsom, melyet sózzunk, borsozzunk. A padlizsánok végeit hajtsuk össze, ilyen módon készítsünk 8 csomagot, amelyeket 20 percre tegyünk hűtőszekrénybe.
A padlizsánbatyukat kenjük meg olajjal, és kb. 10 percig grillezzük.
A mártás alapanyagait keverjük össze, majd a grillezett padlizsánbatyukat forrón ezzel a paradicsommártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.