Elkészítés: A marhaszeleteket kiklopfoljuk, fűszerrel bedörzsöljük. 3 napra a hűtőbe tesszük.
A vajon a hússzeletek mindkét oldalát ropogósra sütjük. Ezután forró tálra rakjuk, és melegen tartjuk.
A maradék vajon megpirítjuk a cukrot, s a vörösborral felengedjük. Ezután addig forraljuk, míg a karamell fel nem oldódik. Ekkor beledobjuk a lecsepegtetett gyöngyhagymát, s jól átforrósítjuk. A húsra öntjük, s azonnal tálaljuk.
Bármilyen köret illik hozzá.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.