A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A csokoládét kisebb darabokra tördeljük, majd vízgőz felett megolvasztjuk. A tojást a robotgép segítségével habosra keverjük a kristály- és a vaníliás cukorral együtt, majd hozzáadjuk az olvasztott csokoládét.
A zselatint kinyomkodjuk, takarékon felolvasztjuk, és a csokoládékrémbe keverjük. A tejszín felét kemény habbá verjük, és a masszába vegyítjük. A krémet tálkákba tesszük, és kb. 2 órára hűtőszekrénybe helyezzük.
A maradék tejszínt is kemény habbá verjük és egy csillagcsöves nyomózsákba töltjük, majd habrózsával díszítjük a krém tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.