A cukkinit egy nagy lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a felvert tojásokat és a lisztet, megsózzuk, megborsozzuk, és jól összekeverjük.
Az olajat közepesen melegre felhevítjük, majd egy evőkanál segítségével a forró olajba szaggatjuk a cukkinis masszát. Az olajban egy kicsit lelapítjuk őket a kanállal, és mindkét oldalát ropogósra sütjük.
Amikor pirosra sültek, egy papírtörlőre szedjük. Magában vagy sültkrumplival és majonézzel kínáljuk.
Megjegyzés
A cukkini nagyon jól helyettesíti a húst. Sokféleképpen lehet elkészíteni, és csodálatos íze van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.