Az összes hozzávalót kimérjük, egy tálba öntjük, és egy kézi habverő vagy egy konyhai robotgép segítségével összekeverjük.
Egy kisebb tepsit (az enyém 20x30-as, 3 cm magas) kivajazunk és kilisztezünk, beleöntjük a masszát, és 180 fokrak előmelegített sütőben, 10-15 perc alatt készre sütjük. Akkor van kész, ha tűpróbánál még kissé ragacsos a közepe.(Én szilikonformában sütöttem, igy csak liszteztem a formát.) Én sárgabarack lekvárral szoktam tálalni, de egy gombóc vaníliafagyival is isteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.