Egy nagyobb lábasban sós vizet forralunk, beleöntjük a tésztát, maj addig főzzük, amíg meg nem puhul.
A tojásokat egy kevés sóval felverjük, majd forró serpenyőben - gyakran kevergetve, hogy kis darabokra essen- rántottát készítünk. Kivesszük a serpenyőből a rántottát és félretesszük, amíg a többi hozzávalót is elkészítjük.
A serpenyőbe kevés olajat hevítünk, majd belerakjuk a felkockázott hagymát. Rádobjuk a kockázott főtt sonkát, borsozzuk és összepirítjuk.Rádobjuk a bébispenótot és addig kevergetjük, míg a levelek kissé összeesnek.
Összekeverjük a tejszínt és a reszelt sajtot, egy csipet őrölt szerecsendióval ízesítjük, majd ráöntjük a sonkára. Megvárjuk, amíg besűrűsödik, végül hozzákeverjük a tojásdarabokat. Ha kell, utána sózzuk.
A tésztát leszűrjük, majd ráhalmozzuk a szószt. Reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.