A bagett mindkét végéből szeljünk le kb. 2-2 cm-t, aztán vágjuk fel 12 egyforma vastag szeletre. 8 szeletet kenjünk meg vajjal, a többit a friss sajttal.
A tojásokat tisztítsuk meg, hosszában vágjuk ketté, majd egyenként helyezzük 4 megvajazott bagettszeletre. Mindegyiket kenjük meg a majonézzel, majd tegyünk rájuk 1-1 szelet sonkát. Az uborkát szeleteljük fel. A szendvicseket pakoljuk meg uborkaszeletekkel és paprikacsíkokkal. Díszítsük a snidlinggel és petrezselyemzölddel.
A többi bagettet kenjük meg a maradék vajjal, majd tegyük rájuk a szalámi- és a tojásszeleteket A paradicsomokat vágjuk ketté, és a maradék uborkával együtt osszuk el a szendvicseken, majd díszítsük azokat a snidlinggel és petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.