A tejet langyosra melegítjük, beleszórjuk a cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, majd várunk 5 percet, amíg felfut. Beindítjuk a sütőt, 190 fokra állítjuk.
Közben a lisztet és a sót egy tálba szórjuk, mélyedést készítünk a közepébe. Beleöntjük az olajat és az élesztős tejet, megdagasztjuk. Tésztává gyúrjuk, majd öt percet pihentetjük. (Nem kell sokáig gyúrni, elég, amíg összeáll.) Ismét átgyúrjuk, majd négyfelé vágjuk.
Kezünkkel oválisra formázzuk a tésztát, úgy, hogy a hosszabbik oldala akkora legyen, mint a virsli. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és a közepébe nyomkodjuk a fagyott virslit. Megkenjük mustárral, ketchuppal (ki mit szeret), végül elosztjuk rajtuk a sajtot.
Az előmelegített sütőbe toljuk, és 20-30 percig sütjük (sütőfüggő). Amikor a széle megemelkedik, valamint a sajt is megpirul rajta, kész. Langyosan kínáljuk.
Megjegyzés
Sajnos imádom az albán pékségek ezen termékét, de inkább otthon készítem, így tudom, mi van benne... :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.