A bucikhoz a lisztet elvegyítjük az instant élesztővel és a sóval. Hozzákeverjük az elhabart tojásokat a joghurttal együtt, majd kis adagokban hozzáöntünk 1,5 dl langyos vizet, és rugalmas tésztává gyúrjuk. Meleg helyen, letakarva a duplájára kelesztjük.
Lisztezett deszkán átgyúrjuk a tésztát, és tíz egyenlő részre osztjuk. Mindegyik adagból hosszúkás bucit formázunk, majd a tetejüket kissé lelapítjuk. A bucikat sütőpapírral leterített sütőlemezre tesszük, és letakarva további 30 percig kelesztjük. Azután megkenjük a tetejüket egy kevés vízzel, és a 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
A szószhoz egy kis lábasban összekeverjük a paradicsompürét, a ketchupot, egy kevés sót és az őrölt csilit. Egy kevés vizet hozzáöntünk, felforraljuk, majd közepes lángon 10 percig főzzük.
A virsliket a szokott módon megfőzzük. A bucikat vízszintesen félbevágjuk. Az alsó felükre a csiliszószt halmozzuk, elrendezzük rajta a virsliket, végül a lereszelt sajttal megszórjuk. Melegen tálaljuk. Mustár illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.