A gyümölcsös-joghurtos alagút elkészítéséhez a joghurtot, az édesítőszert és a zselatinport egy edénybe öntjük, összekeverjük, és kis lángon felmelegítjük, de nem forraljuk!
Felverjük a habtejszínt, majd hozzáadjuk a kihűlt joghurtos keverékhez, és simára keverjük vele, majd beleforgatjuk a felaprított gyümölcsöt.
Egy hosszúkás formát folpackkal kibélelünk, beleöntjük a tejszínes-joghurtos masszát, majd legalább 3-4 óra hosszára hűtőbe tesszük. Kiborítjuk egy tálcára, eltávolítjuk róla a folpackot és ízlés szerint kidíszítjük gyümölcsökkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.