A gondosan megmosott burgonyát félpuhára főzzük a sós vízben. Az almát és a tököt meghámozzuk, kimagozzuk, majd cikkekre vágjuk.
Az olívaolajat összekeverjük egy kevés sóval és 1-2 gerezd, megtisztított, átnyomott fokhagymával. A burgonyát leszűrjük és lecsepegtetjük, majd öntöttvas serpenyőbe vagy tűzálló tálba tesszük az alma- és tökcikkekkel, továbbá a megmaradt fokhagymagerezdekkel együtt.
Fokhagymás olívaolajat locsolunk rá, majd óvatosan összeforgatjuk az egészet, és almalével is leöntjük. Megszórjuk néhány ág kakukkfű lecsipkedett levelével, és forró sütőben, fólia latt kb. 60 percig sütjük. Friss kakukkfűágakkal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.