A kekszes tészta hozzávalóit, a kekszet a porcukrot, a citrom reszelt héját és az olvasztott margarint alaposan összedolgozzuk, majd a tortaforma aljára nyomkodjuk.
A krémhez a túrót összekeverjük a porcukorral, a citrom reszelt héjával és a kifacsart levével, a vaníliával, majd hozzáadjuk a zselatinport, végül a habtejszínt és ráöntjük a kekszes alapra.
A tetejét ízlés szerinti gyümölcsökkel beborítjuk, majd a leírás szerint elkészített tortazselét a tetejére locsoljuk és legalább 2 órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.