Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasszuk. A tojássárgákat jól kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a vizet, és habosra kavarjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a tésztába forgatjuk. Sütőpapírral bélelt tortaformában 20-25 perc alatt megsütjük.
A túrókrémet összekeverjük a kívánt mennyiségű cukorral, apró kockára vágott gyümölcsöt adunk hozzá. A zselatint a csomagoláson szereplő útmutatás szerint elkészítjük, és ezt is a krémhez adjuk.
Az elkészült piskótára öntjük a krémet, a tetejét gyümölccsel díszítjük, és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.