A hájat összegyúrjuk 10 dkg liszttel, és a hűtőbe tesszük. A megmaradt lisztet összegyúrjuk a tészta többi hozzávalójával, 15 percig pihentetjük. Ezután vékonyra kinyújtjuk a tésztát és a lisztes hájat is, majd egymásra tesszük őket.
Felcsavarjuk, sodrófával kissé lelapítjuk, téglalap alakúra nyújtjuk, és négyfelé összehajtjuk. Hideg helyre tesszük, és 20 percenként megismételjük a nyújtást és a hajtogatást. Összesen négyszer hajtogatjuk.
Végül 5 mm-esre kinyújtjuk a tésztát, és 180 fokon aranybarnára sütjük. Cukrozott dióval, szilva- és baracklekvárral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.