A keményítővel, a sütőporral és 1 tk sóval elvegyített lisztet simára keverjük a citromlével és kb. 1,8 dl vízzel. A halfilét falatnyi darabokra vágjuk.
A püréhez apróra kockázzuk a vöröshagymát, és egy kisebb edényben felhevítjük a vajat. Üvegesre pároljuk rajta a hagymakockát, felöntjük 2 dl vízzel, majd az ételízesítővel meg a borsóval együtt felforraljuk, és 5-7 percig főzzük. Beleszórjuk a felaprított mentaleveleket, rúdmixerrel pürésítjük, és megsózzuk, megborsozzuk. Melegen tartjuk.
Az olajat fritőzben 180 fokosra hevítjük. A villára tűzött haldarabokat a tésztába mártjuk, és adagonként kb. 5 percig sütjük az olajban. Közben egyszer megfordítjuk, majd konyhai papírtörlőre szedjük őket. Végül a halfalatokat a zöldborsópürével együtt tálaljuk. Pirított burgonya és remuládmártás illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.