Elkészítés: A halat megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk.
A paradicsomokat az olajbogyókkal együtt félbevágjuk. A lilahagymát szeletekre, a fokhagymát apró darabokra vágjuk. A kakukkfüvet megmossuk, lecsepegtetjük.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a halszeleteket, és közepes lángon mindkét felüket 2-2 percig sütjük. Kivesszük a serpenyőből, és a visszamaradt olajban felolvasztjuk a vajat. Beletesszük a hagymákat és a kakukkfüvet, és rövid ideig pároljuk. Ezután beledobjuk a paradicsomot és az olajbogyót is. Sóval és borssal ízesítjük, 2-3 perc múlva meglocsoljuk a citromlével és a balzsamecettel.
Még 1-2 percre visszatesszük a serpenyőbe a halszeleteket, és együtt sütjük a zöldségekkel. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.