Elkészítés: Az 1. réteghez a darált kekszet a margarinnal, a porcukorral és a tejjel összegyúrjuk. Ha kicsit lágyra sikerül, akkor teszünk még hozzá kevés darált kekszet.
Egy nagyobb méretű (35x40) tepsi alját megszórjuk darált keksszel, és belenyomkodjuk a tésztát.
A fél liter tejszínt felverjük a habfixálóval, és kettévesszük. Az egyik felét hozzáadjuk az összetört, cukorral, vaníliás cukorral ízesített túróhoz. Ezt rásimítjuk a keksz tetejére.
A vaníliás krémport felverjük a tejjel. Sokáig dolgozzuk az elektromos habverővel, mert minél tovább kavarjuk, annál keményebb állagú krémet kapunk. Ha kész, akkor a túró tetejére simítjuk.
Ennek a tetejére rákenjük a maradék tejszínhabot, és reszelt csokival díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.