Kockázzuk fel a szalonnát. Serpenyőben süssük ropogósra, majd vegyük ki, és tegyük félre. Aprítsuk fel a hagymát. A babérlevéllel együtt dobjuk a serpenyőben visszamaradt zsiradékba, süssük üvegesre, majd vegyük le a tűzről. A babérlevelet távolítsuk el.
Adjuk a húshoz a hagymát és a szalonnát, és húsdarálóval daráljuk át a keveréket. Verjük habosra a tojásokat a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk meg, ízesítsük a kakukkfűvel, majd keverjük a húsmasszához.
Simítsuk a húsmasszát pástétomformába, és fedjük be sütőpapírral. Állítsuk vízfürdőbe, és toljuk a 90 fokos sütőbe 60 percre. Hagyjuk kihűlni, majd tegyünk rá nehezéket, és pihentessük a hűtőben kb. 2 órát, amíg meg nem dermed. Kínáljuk néhány levélke friss kakukkfűvel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.