A sárgabarackokat leforrázzuk, majd lehúzzuk a héjukat, kiszedjük a magjukat és feldaraboljuk a húsukat. Az egyik lime-ot forró vízzel lemossuk, és lereszeljük a héját. Ezután mindkét lime levét kifacsarjuk. A leöblített, lerázott menta leveleit lecsipkedjük és finomra vágjuk.
A barackot összeturmixoljuk a limehéjjal és -lével, valamint a cukorral. A pürét simára keverjük a sajtkrémmel. A tejszínt kemény habbá verjük, és a mentával együtt a gyümölcsös masszába forgatjuk. Végül laposabb formába töltjük, és a fagyasztóba tesszük legalább 8 órára. Közben időnként átkeverjük.
A kész fagyit kanállal tálkákba adagoljuk, és frissen felvágott sárgabarackcikkekkel díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.