A gombóchoz a darált húst összegyúrjuk a reszelt vöröshagymával, a tojással és a fűszerekkel, majd félretesszük.
A leveshez a szalonnát felkockázzuk, zsíron megpirítjuk, beletesszük a kockára vágott hagymát, amit megdinsztelünk, majd hozzáadjuk a reszelt fokhagymát. Beletesszük az apróra vágott répát, a petrezselyemgyökeret, a karalábét, a zellert és kevés vízzel, fedő alatt puhára főzzük. Belerakjuk a gulyáskrémet, paradicsompürét, a fűszereket, és felöntjük vízzel, felforraljuk, majd botmixerrel összeturmixoljuk.
Visszatesszük a tűzhelyre beletesszük a felkockázott burgonyát. A darált húsból gombócokat formálunk és szép lassan a levesbe engedjük és készre főzzük. Tejföllel kínáljuk,és megszórjuk friss petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.