A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk. Egy kevés olajon egy serpenyőben megpirítjuk, rátesszük a darált pulykahúst, megsózzuk, megborsozzuk, és pár percig sütjük. Meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot, és fedő alatt 12 perc alatt készre főzzük.
A palacsintatészta hozzávalóit kézi habverővel összekeverjük. Egy serpenyőben egy kevés olajon egyesével kisütjük a palacsintákat a szokásos módon.
A palacsintát megtöltjük a húsos raguval, tejföllel meglocsoljuk, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.