Egy evőkanál olajon megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, majd rátesszük a darált húst, és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a lecsepegtetett kukoricát, a felvert tojást, a bort, a kukorica- és finomlisztet, a fűszereket, a zúzott fokhagymát, a sütőport és a finomra vagdalt petrezselymet. A masszát jól összedolgozzuk, majd fél óráig pihentetjük.
Ezután a masszát egy evőkanállal bő forró olajba adagoljuk, és a puffancsok mindkét oldalát megsütjük. Amikor aranybarnára sült, kivesszük az olajból, és jól lecsöpögtetjük. Salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.