Felverjük a tojások sárgáját. Az összes tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadunk 2 evőkanál kakaót, a felvert tojássárgáját és 4 kanál édesítőszert. Miután jól összekevertük, beleöntjük a kilisztezett tepsibe és 180 fokon kb. 15 percig sütjük. Ha elkészült 30 percig pihentetjük, ez idő alatt elkészítjük a krémet.
A krémhez keményre verjük a tejszínt, hozzáadunk 3 evőkanál kakaóport és 5 evőkanál édesítőszert.
A megsült tésztát kettévágjuk és egyenletesen eloszlatjuk benne a krémet, majd a másik tésztát a tetejére tesszük.
Felmelegítjük a csokoládét, majd az olvadt csokiból mintákat nyomunk egy sütőpapírra. Hagyjuk hogy megkössön, majd ezzel díszítjük a Rigó Jancsinkat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.