A lisztet, a sütőport, a juharszirupot és a sót összekeverjük.
A vajat felforrósítjuk. A tojások sárgáját, a vajat és a tejet simára keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet. A fehérjét habbá verjük, majd a palacsintatésztába forgatjuk.
A vajban 4 darab vastag palacsintát sütünk. A palacsintákat egymásra fektetjük, a rétegek közé, és a tetejére mogyorónyi vajdarabokat teszünk. Juharsziruppal tálaljuk.
Megjegyzés
Gyümölcsös változatban sütés előtt adjunk a tésztához áfonyát, de jó a kockákra vágott körte és szilva is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.