A teljes kiőrlésű búzalisztet összekeverjük a kókuszreszelékkel, a szódabikarbónával, valamint egy-egy csipet szerecsendióval és szegfűszeggel.
Egy másik edénybe öntünk 1,5 dl langyos vizet, a kókusztejet és a juharszirupot. A száraz hozzávalókhoz adjuk, és simára keverjük.
Egy serpenyőt felforrósítunk, vékonyan megkenjük vajjal vagy olajjal, és közepes hőfokon nagy evőkanálnyi palacsintákat sütünk a masszából. Az egyik oldalukat 2-3 perc alatt aranybarnára sütjük, majd megfordítjuk őket, és még 1 percig sütjük.
A gyümölcssalátához felkockázunk 1-1 db mangót, ananászt és banánt, majd meglocsoljuk a juharsziruppal. A még langyos palacsintákhoz kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.