A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat habosra keverjük a kristály- és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk az előzőleg egy kevés kókusztejben simára kevert lisztet.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük 1 csipetnyi sóval, az ecettel és a porcukorral.
A megmaradt kókusztej felét egy nagy lábasba öntjük, és addig melegítjük, amíg éppen gyöngyözni kezd. Evőkanállal felhőcskéket szaggatunk bele a fehérjehabból, és oldalanként 1 percig főzzük azokat. Végül egy szűrőlapát segítségével óvatosan kiszedjük őket.
A lábasba öntjük a maradék kókusztejet, és forráspontig hevítjük. Lehúzzuk a tűzről, és apránként hozzáadjuk a tojássárgájás keverékhez. Közben folyamatosan habverővel keverjük, hogy ne kapjon össze. Ezután visszatesszük a tűzre, és forralunk rajta egyet. Végül levesszük a tűzről, hagyjuk kihűlni, majd a hűtőbe rakjuk pár órára. A habfelhőkkel díszítve, továbbá némi őrölt fahéjjal meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.