Elkészítés: A kuszkuszt forrázzuk le a zöldséglevessel, és fedjük le. Hagyjuk állni 12-15 percig, majd villával keverjük át. Adjuk hozzá a juhtúrót, a tejfölt, az apróra vágott lilahagymát, és ízesítsük sóval, borssal.
A paprikákat mossuk meg, csumázzuk ki és vágjuk félbe. Távolítsuk el a magokat, és a nagyobb ereket vágjuk ki belőle. Töltsük meg a kuszkusszal, és sorakoztassuk őket kiolajozott tepsibe.
A tetejét spricceljük meg olívaolajjal, és előmelegített forró sütőben addig süssük, míg a teteje színt kap. Jó étvágyat :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.