Elkészítés: A piskótához a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral és a vízzel. Ezután adjuk hozzá a sütőporral és kb. 4 dkg kakaóval elkevert lisztet. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan(fakanállal) a kakaós masszába forgatjuk. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 25-30 percig sütjük (tűpróba!).
A krémhez a leírás szerint megfőzzük a pudingot. A 1,5 deci tejből kb. 3 evőkanál búzadarával tejbegrízt főzük, és a pudinghoz keverjük. Hagyjuk kihűlni.
A piskótát kettévágjuk, mindkét oldalát megkenjük lekvárral (nekem most feketeribizli volt), majd az egyik lapon elsimítjuk a grízes pudingot, a másik lappal pedig befedjük. Kicsit betesszük a hűtőbe, hogy összeérjen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.