A tojást keményre főzzük. Meghámozzuk, cikkekre vágjuk. A megtisztított hagymát nagyon apró kockákra vágjuk. A majonézt kikeverjük a csípős ketchuppal, a felvert tejszínnel. Hagymával, néhány csepp Worchestershire-szósszal, citromlével, sóval, borssal, cayenne-borssal, a felaprított petrezselyem felével ízesítjük. Jégsalátalevelekkel kibéleljük a tálat, belehalmozzuk a főtt rákhúst és leöntjük a mártással. Keménytojás-cikkekkel, karikára vágott zöldpaprikával, fekete olajbogyóval díszítjük. Frissen vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.