Az élesztőt egy kevés langyos cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet átszitáljuk, majd elkeverjük a sóval, a tejjel, az étolajjal, és a felfuttatott élesztővel.
Dagasztás után lisztezett deszkára fordítjuk, fél cm vastagra nyújtjuk, megkenjük sóval és tojássárgájával elkevert margarinnal, megszórjuk reszelt sajttal, majd mindkét oldalról, hármas hajtogatás után, 30 percig pihentetjük. A pihentetés után kinyújtjuk, vékonyan megkenjük sós margarinnal és megszórjuk párolt káposztával, összehajtogatjuk, és fél órát pihentetjük.
Pihentetés után téglalap alakúra nyújtjuk, és 35 cm hosszú, 5 cm széles csíkokra vágjuk. A csíkokat megsodorjuk, és összefonjuk. Sütőlapra helyezzük, tetejét megkenjük őrölt paprikával színezett, felvert tojással, majd megszórjuk köménymaggal. Előmelegített sütőben, 220 C fokon 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.