Elkészítés: A savanyú káposztát, ha nagyon savanyú, kimossuk. A tarjákat magyaros fűszerkeverékkel bedörzsöljük, ízesítjük sóval, borssal, végül megkenjük a ketchuppal.
A savanyú káposztát egy sütőtálba terítjük, megszórjuk a fokhagyma- és vöröshagyma-karikákkal, majd rátesszük a fűszeres tarjaszeleteket. A tetejére karikázzuk a kolbászt, a felaprított zöldpaprikákat és paradicsomot. Ezután meglocsoljuk az étolajjal, és fóliával lefedve kb. 40 percig pároljuk a sütőben. A fóliát levéve kicsit pirítunk rajta, kb. 10 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.