Elkészítés: A húst lábasba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Mellérakjuk a megtisztított, felaprított sárgarépát, a durvára vágott fokhagymát és a negyedelt vöröshagymát, majd sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az apróra vágott kapor felével, és fedő alatt lassú tűzön kb. 1,5 óra alatt puhára főzzük.
Ezután leszűrjük, hagyjuk kihűlni, majd a húst lefejtjük a csontról és kockákra vágjuk.
A mártáshoz a lisztet megfuttatjuk a felhevített vajon, majd felöntjük 4-5 dl vízzel, belemorzsoljuk a húsleveskockát, néhány percig forraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a tojássárgáját is, végül citromlével, tejföllel és a maradék kaporral ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.