Elkészítés: 1. A hagymát kevés olajon megfuttatjuk, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük kevés vízzel, rárakjuk a felkockázott halfilét, beletesszük a a halászlé kockát, ízesítjük paprikakrémmel, kevés tárkonnyal, és ízlés szerint szórunk bele kaprot. Összeforraljuk az egészet, és behabarjuk tejföllel.
2. A szalonnát kockákra vágjuk, majd megsütjük.
3. A tésztát kifőzzük forró vízben.
4. Összekeverjük a kifőtt tésztát a szalonnával és a túróval, majd a halpaprikással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.