A kapros lazactatár elkészítéséhez a füstölt lazacszeleteket kicsomagoljuk, és apró kockákra vágjuk. Egy fém vagy üveg keverőtálba tesszük.
A kígyóuborkát megmossuk, meghámozzuk és kis kockákra vágjuk, és szintén a keverőtálba öntjük.
A felaprított kaprot, a sót, a borsot, a citrom kifacsart levét, a majonézt és a felaprított lila hagymát is hozzáadjuk, és összekeverjük mindet.
Ha ezzel elkészültünk, nincs más dolgunk, mint pihentetni fél órát, és addig elkészíteni a pirítóst, melyet a lazactatárral megkenve remek előételt kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.