Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát forró olajban megpirítjuk, majd beletesszük a rizst. Felöntjük a húslével, beletesszük a kapor kivételével az összes fűszert, körülbelül 15 percig fedő alatt pároljuk, majd lehűtve összedolgozzuk a darált csirkemellel, a kaporral és a tojással.
A leveleire szedett kelkáposztát 1 percre forró, sós vízbe mártjuk. Lehűtjük, majd a tölteléket belegöngyöljük, mintha töltött káposztát készítenénk.
Felforrósított olajra ráhalmozzuk a héjától megtisztított és darabokra vágott paradicsomot, ezután ráhelyezzük a töltelékeket, és lassú tűzön, fedő alatt 1 órát pároljuk.
Joghurttal és citromkarikákkal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.