A megtisztított, aprított hagymát megdinszteljük egy kevés olajon, közben megsózzuk. Pár perc múlva hozzáadjuk a felkockázott húst is, majd megborsozzuk és lepirítjuk.
Ezután hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát és a megtisztított, felkockázott karalábét is. Ezeket is együtt pirítjuk a hússal egy kis ideig, majd felöntjük 2 dl vízzel, megsózzuk, megborsozzuk és fűszerezzük a kakukkfű lecsipkedett leveleivel is. Alacsony lángon, fedő alatt főzzük 15 percig.
A legvégén behabarjuk a tejföllel, megszórjuk az aprított petrezselyemmel és további 5 percig főzzük még.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.