A megtisztított, felkockázott húst megsózzuk és megborsozzuk, a felforrósított olajon megpirítjuk, majd kivesszük és félretesszük.
A visszamaradt zsiradékban üvegesre sütjük a finomra vágott hagymát és fokhagymát, majd hozzákeverjük a paradicsompürét. Hozzáadjuk a megtisztított, felaprított zöldségeket, valamint a babérlevelet, és néhány percig együtt pirítjuk.
Felengedjük kevés vízzel, majd hozzáadjuk az elősütött pulykakockákat. Ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk, és fedő alatt 30 percig pároljuk. Az elpárolgott folyadékot kis adagokban pótoljuk a borral.
A kölest puhára főzzük 4 dl forrásban lévő, sós vízben. Végül a raguhoz forgatjuk a felkarikázott pórét, és további 5 percig főzzük. A ragut a puha kölessel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.