Elkészítés: A muffinformákat papírkapszlival kibéleljük. A vajat felolvasztjuk 10 dkg cukorral és a darált dióval, és a sütőformák aljára adagoljuk. A lisztet elkeverjük a sütőporral, a fahéjjal és a durvára vágott dióval. A tojást habosra keverjük a maradék cukorral, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a joghurtot, majd belekanalazzuk a lisztes keveréket. A tésztát a sütőformákba, a diós keverékre kanalazzuk, majd előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. A kisült muffinokat 10-15 percig pihentetjük, majd kivesszük a formából, megfordítjuk, és a sütőrácson hagyjuk teljesen kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.