A hagymát meghámozzuk és finomra vágjuk. A karfiolt rózsáira bontjuk, majd gondosan megmossuk és lecsepegtetjük. A burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk.
Felforrósítjuk a vajat, majd üvegesre sütjük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a karfiolt és a burgonyát, néhány percig együtt pirítjuk, majd felöntjük az alaplével. Felforraljuk, majd kis lángon az egészet puhára főzzük.
A bagettet felszeleteljük, és elrendezzük a kenyérkarikákat egy tepsiben, meghintjük a reszelt sajttal, és 190 fokos sütőben aranyszínűre sütjük.
A levest botmixerrel pürésítjük, majd a tejszínnel gazdagítjuk. Végül sózzuk és borsozzuk, ízlés szerint, majd a zsázsával és a sajtos pirítóssal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.