A megtisztított, rózsáira bontott karfioltforrásban lévő, sós vízben roppanósra főzzük. Leszűrjük és lecsepegtetjük, majd falatnyi darabokra vágjuk. A főzőlevet felfogjuk és félretesszük.
A hagymákat finomra vágjuk, majd 5 dkg felforrósított vajon üvegesre sütjük. Hozzáforgatjuk a rizst, hozzáöntjük a bort, majd ha a folyadék elpárolgott, meglocsoljuk egy kevés főzőlével. Folyamatosan kevergetve puhára főzzük a rizst. Az elpárolgott folyadékot kis adagokban pótoljuk.
Hozzáakeverjük a karfiolt és a finomra vágott snidlinget. A rizottót levesszük a tűzről, hozzáforgatjuk a megmaradt vajat és a lereszelt sajtot. Végül ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.