Elkészítés: 1 közepes karfiolt teljesen puhára főzök. Közben 2 kis kockára vágott csirkemellből pörköltet készítek, kevés lével. Miután a karfiol kihűlt, összekeverem 2 egész tojással és annyi liszttel, hogy piskótatészta állagú legyen, teszek bele fél csomag sütőport, sóval, ételízesítővel, fehérborssal és csipetnyi curryvel ízesítem.
A karfiolos tésztát tepsibe öntöm, a pörköltből a húst ráteszem a tésztára, fél vagy akár egész pohár tejfölt a pörköltszafttal összekeverem, ráöntöm a tésztára, sütőbe teszem és közepes lángon kb. 30 percig sütöm.
Ha kész, kockára vágom, és Knorr Rafinéria sajtszósszal leöntve forrón tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.