A tésztához a mogyorót, a szemes kávét és a cukrot késes aprítógépben finomra őröljük. A lisztet elvegyítjük a kakaóporral, a sütőporral és a sóval. A vajat habosra keverjük a porcukorral, majd beledolgozzuk a lisztes keveréket, a mogyorós őrleményt és a rumot. Folpakba csomagolva a hűtőben pihentetjük 2 órát.
A sütőt előmelegítjük 160 fokra. A tésztából kézzel 120 db diónyi golyót formázunk. Mindet lelapítjuk, és sütőpapírral leterített tepsikbe helyezzük. Az előmelegített sütő középső részében sütjük tepsinként 10-12 percig, majd kivesszük, és a tepsikben hagyjuk teljesen kihűlni.
Közben a töltelékhez a finomra aprított étcsokit a vajjal együtt keverőtálba tesszük, és hozzáöntjük a presszókávéval együtt felforrósított tejszínt. Rövid pihentetés után fényesre keverjük, majd langyosan habzsákba töltjük, és 60 db csók alsó felére nyomjuk. Végül az üres és a megkent darabokat párosával összeragasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.