Elkészítés: A csokoládékat vízfürdő fölött megolvasztjuk. Kissé hűlni hagyjuk. A vajat a cukorral habosra keverjük, és egymás után beledolgozzuk a tojásokat. Hozzáadjuk a csokoládét és a kávéport is. A lisztet összeszitáljuk a sütőporral, és a masszába forgatjuk.
A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük. A 12 lyukas muffin-sütőforma mélyedéseit kibéleljük papírral.
A tésztát kétharmadig a mélyedésekbe töltjük, és a sütőben kb. 20 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A tejszínt kemény habbá verjük, és habrózsákat nyomunk belőlük a muffinok tetejére. Megszórjuk kávéporral, és gyümölcsdarabokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.