Az olasz, fűszerezett kolbászhúst a fokhagymával megpirítjuk. Ha kész, egy tányérra öntjük. A serpenyőben 10 dkg vajat hevítünk, hozzáadjuk a lisztet. Jól elkeverjük, majd felhúzzuk a tejjel. Krémesre keverjük, majd beleöntjük a megpirult húst. Sózzuk, borsozzuk és aprított petrezselyemmel meghintjük. Első rottyanásig főzzük.
A pogácsához a sütőt 230 fokra előmelegítjük. A tepsit is berakjuk melegedni. A lisztet, a sütőport, az élesztőt, a cukrot és sót összekeverjük egy tálba. Hozzáadjuk a tejfölt és a vajat. A kezünkkel jól összegyúrjuk a tésztát, majd egy lisztezett felületen 3 centi vastagra nyújtjuk. Pogácsaforma segítségével, 12-14 darab pogácsát szaggatunk ki, amiket a sütőpapírral kibélelt, forró tepsibe helyezünk. A tetejét megkenhetjük egy kevés tejföllel, végül 220-230 fokos sütőben, 15 perc alatt aranybarnára sütjük.
A tojásokat kikeverjük, a lisztet egy másik tányérba öntjük. A liszthez adjuk a hagymaporokat, a sót és a borsot. A húst felszeleteljük, kissé kiklopfoljuk, majd a lisztbe, a tejfölös-tojásos keverékbe, végül pedig megint a lisztbe mártjuk. 20 percig hűtőben pihentetjük, majd 185 fokra felmelegített olajban, 43-5 perc alatt készre sütjük.
A Gravy öntethez a bacon szeleteket serpenyőben ropogósra sütjük. Kivesszük őket egy tányérra, majd a zsírjához lisztet és tejet adunk, amiből mártást készítünk. Végül beletördeljük a ropogós bacont és összekeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.