Elkészítés: A 4 tojás sárgáját kikavarjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a vizet, a darált diót, a sütőporral elkevert lisztet, legvégén a tojások kemény habbá vert fehérjét. Sütőpapírral bélelt tepsiben egyenletes tűznél kb. 30 percig sütni. Ha megsült és kihűlt a sütemény, sárgabaracklekvárral megkenjük a tetejét, és szépen egyenletesen kirakjuk rumos kávéba mártott babapiskótával (a kávéba nem kell cukor).
A krémhez a 3 tojás sárgáját a vaníliás cukorral, a liszttel és a fél liter tejjel sűrűre főzzük, majd kihűtjük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a porcukorral habosra kavart margarint, és ezt a krémet rákenjük a piskóta tetejére. A krémet csokoládéreszelékkel díszítjük. Akár azonnal is szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.